Otroški poletni gledališki vrtiljak

Modna revija na Titovem trgu, 10. 6.
junij 8, 2016
Vabilo na delavnici o managementu mestnih središč v Črnomlju in Škofji Loki
avgust 17, 2016

Otroški poletni gledališki vrtiljak

Poletni četrtkovi večeri bodo v znamenju otroških predstav. V juliju in avgustu bodo vsak četrtek ob 19. uri, na različnih lokacijah v mestnem jedru, potekale predstave v okviru prireditve “Otroški poletni gledališki vrtiljak”, ki jo ob podpori Zavoda Koper Otok organizira Družinsko gledališče Kolenc.

11167802_729270290515029_1042315089913104354_o

Letos poleti se bo v Kopru dogajalo še več kot običajno. Pisane koprske ulice bodo namreč gostile pravljične junake, ki jih gotovo dobro poznate. Družinsko gledališče Kolenc je namreč skupaj z Mestno občino Koper in Zavodom Koper Otok pripravilo pravi poletni gledališki vrtiljak. Vsak četrtek ob 19. uri, od julija do avgusta, se boste tako lahko popeljali v poletno pravljično doživetje. Kekcu bomo pomagali ugnati Pehto, Čebelici Maji in Viliju pajka, prepričali se bomo, da so lisičke res lahko zelo zvite, režali se bomo Obutemu mačku, Vidku bomo naredili novo srajčico, z gusarjem Tonetom bomo odpluli na gusarsko dogodivščino, Mačku Muriju pa bomo pomagali poiskati kroniko. Zadnji četrtek v juliju pa bo rezerviran za prav poseben gledališki dogodek – obiskale nas bodo čisto prave živalice Družinskega gledališča Kolenc, ki se zelo rade crkljajo in fotografirajo. V pravo poletno gledališče se bodo spremenili Muzejski trg, Prešernov trg in Gortanov trg ter Pristaniška in Čevljarska ulica.

Več si lahko preberete tudi v spodnjem letaku. Vabljeni!

[button_icon icon=”book” url=”https://www.koperotok.si/wp-content/uploads/2016/07/Letak-Otroški-poletni-gledališki-vrtiljak.pdf” blank=”true” size=”middle” colour=”red”]Letak: Otroški poletni gledališki vrtiljak[/button_icon]

Spored predstav:

7.7. KEKEC IN PEHTA, Muzejski trg, Bander bar
14.7. ČEBELICA MAJA IN PAJEK, Pristaniška ulica, Kavarna Triglav
21.7. LISIČKA JE PRAV ZVITA ZVER, Prešernov trg, Knjigarna Libris
28.7. MINI ŽIVALSKI VRT, Čevljarska ulica, Bar Cameral
4.8. OBUTI MAČEK, Gortanov trg, Na stopničkah
11.8. KDO JE NAPRAVIL VIDKU SRAJČKO, Gortanov trg, Na stopničkah
18.8. GUSAR TONE, Prešernov trg, Knjigarna Libris
25.8. MAČEK MURI IŠČE KRONIKO, Muzejski trg, Bander bar