Modna revija na Titovem trgu, 10. 6.

Uspešno izvedena prva TCM delavnica v Kranju
junij 2, 2016
Otroški poletni gledališki vrtiljak
julij 4, 2016

Modna revija na Titovem trgu, 10. 6.

Zavod »Koper otok«, ki združuje več kot 55 trgovcev, gostincev in ostalih ponudnikov starega mestnega jedra Kopra, pripravlja ta petek, 10. junija ob 20. uri, na Titovem trgu v Kopru,  Modno revijo.

Modna revija - slika

S prireditvijo želijo mestni trgovci, predvsem tisti, ki ponujajo oblačila, obutev, nakit in modne dodatke, svojo ponudbo približati ljudem in jih opozoriti na kvalitetno in široko ponudbo, ki jo je moč najti v trgovinah v starem koprskem mestnem jedru. Med člani Zavoda Koper otok je kar 25 takih pri katerih si lahko ustvarite svoj osebni stil. Tudi zaradi prijaznih trgovcev, ki so vam vedno in z veseljem na voljo.

Pestro ponudbo boste najlažje spoznali z obiskom Modne revije ta petek na Titovem trgu, ob 20. uri, ko se bodo po modni pisti, sredi najlepšega trga v Sloveniji, sprehodile lokalne manekenke, v oblačilih iz lokalnih trgovin in butikov. Med posameznimi izhodi bodo potekale vmesne kulturne točke.

Vabljeni v staro mestno jedro Kopra na Modno revijo!

Na Modni reviji bodo med drugim sodelovali trgovina I & M, Butik Extremee, Butik Tigga, Manufaktura, trgovina Lanč, Etnika Slog in Vjenčanice Biba (iz Pule). Frizerske storitve bodo nudili frizerski salon Žana, Brivnice & česalnice Koper, Studio Obala in Frizerski salon Šarm. Lokalne manekenke in manekene bosta ličila Lepotni studio E-mart in Kozmetični salon Acqua z ličili Oriflame.

Prireditev so omogočili tudi sponzorska podjetja Marjetica Koper, Oriflame, Cvetličarna Gea in Butik tiskovin. Prireditev je finančno podprla tudi Mestna občina Koper.