Vabljeni na MODNO REVIJO na Titov trg

Bliža se Otroški festival
september 2, 2015
Titov trg zasijal v luči Modne revije
september 13, 2015

Vabljeni na MODNO REVIJO na Titov trg

Zavod Koper Otok, ki združuje več kot 50 trgovcev, gostincev in ostalih ponudnikov starega mestnega jedra Kopra, pripravlja to soboto, 12. septembra ob 20. uri, na Titovem trgu,  Modno revijo.

S prireditvijo želijo mestni trgovci, predvsem tisti, ki ponujajo oblačila, obutev, nakit in modne dodatke, svojo ponudbo približati ljudem in jih opozoriti na kvalitetno in široko ponudbo, ki jo je moč najti v trgovinah v starem koprskem mestnem jedru. Med člani Zavoda Koper Otok je kar 25 takih pri katerih si lahko ustvarite svoj osebni stil. Tudi zaradi prijaznih trgovcev, ki so vam vedno in z veseljem na voljo.

Pestro ponudbo boste najlažje spoznali z obiskom Modne revije to soboto na Titovem trgu, ob 20. uri, ko se bodo po modni pisti, sredi najlepšega trga v Sloveniji, sprehodile lokalne manekenke, v oblačilih iz lokalnih trgovin in butikov. Med posameznimi izhodi, kjer jih bo kar nekaj posvečenih tudi otroškim oblačilom, bodo potekali tudi glasbeni nastopi.

Vabljeni v staro mestno jedro Kopra na Modno revijo!

Na Modni reviji bodo med drugim sodelovali trgovina I & M, OVS, butik Extremee, Butik Tigga, Manufaktura, trgovina Yala, Lanč, Frizerski salon Žana in Brivnice & česalnice Koper.

Prireditev so omogočili tudi sponzorsko podjetje Saop, Komunala Koper, Avon, Cvetličarna Gea in Butik tiskovin. Medijski partnerji so Radio Capris, Regional Obala in Radio 1. Prireditev je finančno omogočila tudi Mestna občina Koper.

 M216