Bliža se Otroški festival

Nov skupni bon s popustom za 5 €
september 2, 2015
Vabljeni na MODNO REVIJO na Titov trg
september 7, 2015

Bliža se Otroški festival

Prvi petek novega šolskega leta bo že tradicionalno popestril Otroški festival na Prešernovem trgu v Kopru!

Podobno kot prejšnja leta, je glavna tema festivala aktivno preživljanje prostega časa naših otrok. Različne možnosti za prostočasne dejavnosti nam bodo predstavila številna društva in institucije, ki bodo sodelovali na prireditvi. Med drugim se nam bodo predstavili Teniški klub Koper, Gimnastično društvo Capris, Fitnes Manija, Pokrajinski muzej Koper, Kosovelov dom Sežana, obalna Kolesarska mreža, Inštitut CAR, Zavod Mediterranum, Zavod Dobra Pot in drugi. Sodelovali bodo tudi policisti in gasilci, ki bodo opozarjali na nevarnosti, ki prežijo na otroke v vsakdanjem življenju .

Na prireditvi bo v petek med 9. in 18. uro otroke animiral vsestranski Sten Vilar z Butalci in butalskim policajem. Med otroško zabavo na Prešernovem trgu bodo izvedene tudi otroške delavnice, kjer se bodo lahko otroci učili italijanščine, angleščine, spoznavali zgodovino mesta, ustvarjali, itd.

Otroški festival bo potekal v PETEK, 4. septembra 2015, med 9. in 18. uro, na Prešernovem trgu v Kopru.

V prireditev so se vključili tudi mestni trgovci, ki so izdali skupni letak z bonom v vrednosti petih evrov, ki se ga lahko unovči ob nakupih v več kot 10 različnih trgovinah v mestnem jedru. Povezovanje trgovcev iz centra mesta se tako vsako leto bolj stopnjuje. Bon je dostopen v trgovinah, v TIC-u Koper ter tudi na spletni in Facebook strani, kjer ga je možno tudi natisniti.

Otroški festival 15 kolaž slika