Parkiranje

Kar 25 trgovin in lokalov iz mestnega jedra vam ob kakršnemkoli nakupu omogoča kar 2-urno brezplačno parkiranje v edini garažni hiši v mestu!

Za stranke trgovin iz centra parkiranje več ne bo problem. Parkirale bodo lahko namreč tik ob mestnem jedru, v edini garažni hiši v Kopru na Pristaniški ulici, in ob nakupu jim bo trgovec plačal parkirnino za kar 2 uri. Na tak način skuša Zavod Koper Otok kljubovati splošni problematiki parkiranja v mestnem jedru in prebivalcem približati nakupovanje v centru.

Kako prejmem brezplačno parkiranje?

Preprosto! Vaše vozilo parkirajte v garažni hiši pod Zelenim parkom in nato opravite nakup blaga ali storitev v označenih trgovinah in lokalih. Prodajalcu izkažite veljavni parkirni listek iz garažne hiše in prejeli boste do dva parkirna žetona za do dve uri brezplačnega parkiranja. Žetona nato le vstavite v desni parkomat v garažni hiši in dve uri brezplačnega parkiranja sta že vaši.

Pogoji sodelovanja:

Brezplačno parkiranje lahko izkoristijo vse osebe, ki so parkirale v garažni hiši pod Zelenim parkom, s katero upravlja podjetje Polifen d.o.o., in so v istem dnevu opravile nakup blaga ali storitev v označenih trgovinah in lokalih iz centra Kopra. Ob predložitvi veljavnega parkirnega listka iz garažne hiše in opravljenem nakupu pri sodelujočih trgovinah in lokalih, se pridobi pravica do prejema največ dveh parkirnih žetonov. Parkirna žetona se vstavi v desni parkomat v garažni hiši in s tem se poplačata dve parkirni uri. Možnost brezplačnega parkiranja je odvisna od zalog parkirnih žetonov pri posameznih ponudnikih. V primeru porabe vseh parkirnih žetonov, ponudniki niso obvezani plačati dveh parkirnih ur stranki v denarju