Otroški festival ponovno vabi na Mudo

Delavnici o mestnih središčih (TCM) poželi veliko zanimanja
avgust 29, 2016
Vabilo na delavnico o managementu mestnih središč v Slovenj Gradcu
september 7, 2016

Otroški festival ponovno vabi na Mudo

Zavod Koper Otok, ki združuje trgovce, gostince in ostale ponudnike starega mestnega jedra Kopra, organizira prireditev »Otroški festival«, ki bo potekal v petek in soboto, 2. in 3. septembra na Prešernovem trgu v Kopru.

OF 2016 plakat

Enako kot prejšnja leta, je glavna tema festivala aktivno preživljanje prostega časa naših otrok. Različne možnosti za prostočasne dejavnosti nam bodo predstavila številna društva, ki bodo sodelovala na prireditvi. Med drugim se nam bodo predstavili Gimnastično društvo Capris, Judo klub Koper, Športno društvo Salto uporabniki Varstveno delovnega centra iz Kopra. Otroci bodo lahko izdelovali istrska glasbila s pomočjo Marina Kranjca, izdelovali dišeče lavandine vrečke z Doris Jelušič, Marjetica Koper jih bo opozarjala na ponovno uporabo. Z nami pa bodo tudi policisti in gasilci.

Na prireditvi bo v petek med 10. in 18. uro otroke animiral vsestranski Sten Vilar in čarodej Roman Frelih. Obiskal pa nas bo tudi Maček Muri. V soboto ob 10. uri bo namreč Maček Muri nastopal v posebni otroški gledališki predstavi. Vabljeni!

Otroški festival kolaž