Pričenja se Miklavžev sejem v Kopru

Razpis za Miklavžev sejem predčasno končan
november 18, 2015
3. Izbor najboljše pustne izložbe Kopra
januar 21, 2016

Pričenja se Miklavžev sejem v Kopru

Od petka pa do nedelje, 4.-6. 12. 2015, bo na Titovem trgu potekal tretji Miklavžev festival v Kopru. Poleg številnih stojnic z bogato ponudbo, bodo lahko obiskovalci uživali tudi v pestrem spremljevalnem dogajanju.

Vse tri dni bo na trgu potekala izmenjevalnica igrač, zanimiv način medsebojnega obdarovanja, kjer lahko prinesete svojo igračo in odnesete igračo, ki jo je podaril nekdo drug. Ob zvoniku vas bo čakal kotiček želja, z malo sreče bo morda ravno vašo željo izpolnil Radio Capris. Za otroke pripravljamo branje pravljic s knjigarno Libris in pa otroško predstavo.

Prvi sejemski dan bo tudi v znamenju predstavitve novega mestnega darilnega bona. Zavod Koper Otok bo prvim 200 obiskovalcem sejma omogočil sodelovanje v žrebu, v katerem bomo promocijsko razdelili 20 darilnih bonov v vrednosti 10 €, ki jih lahko unovčite v več kot 25 trgovinah in lokalih v starem mestnem jedru.

Vrhunec dogajanja bo nedvomno v soboto ob 17. uri, ko se bodo prižgale novoletne luči. Spodaj si oglejte še preostali program in vabljeni na Miklavžev sejem!

Program slika