Izšla je nova Koper Card 2015/16

Prijavite se na izbor za Miss & Mister Kopra 2015
julij 7, 2015
Vabilo k sodelovanju: Otroški festival 2015
julij 15, 2015

Izšla je nova Koper Card 2015/16

Nova kartica doživetij KOPER CARD 2015/16 ponuja še dodatno razširjeno ponudbo znamenitosti, doživetij in ugodnosti, ki omogoča celovito spoznavanje ponudbe koprskega mestnega jedra.

Po lanski uspešni uvedbi kartice doživetij KOPER CARD 2014, letošnja KOPER CARD 2015/16 nedvomno pomeni nadgradnjo ponudbe. Ob nakupu kartice imetnik prejme šest kuponov za znamenitosti in doživetja. Dva kupona veljata kot vstopnici v zvonik in v Etnološko zbirko, medtem ko ostale štiri kupone vsak posameznik poljubno izkoristi za obisk ostalih mestnih znamenitosti ali za lokalna doživetja, pri čemer ima na voljo osem različnih možnosti. Možen je voden ogled Pretorske palače, voden ogled Luke Koper, kmalu bo ponovno možen tudi obisk Pokrajinskega muzeja Koper. Nadalje se lahko kupon izkoristi tudi v Slaščičarni Dehar, Caffe Loggi, turistični agenciji in trgovini Istranka ter v Sladoledarni na koprski tržnici. Za kupon imetnik kartice prejme ali kos sladice, vinske degustacije ali seveda sladoled. Velika novost v KOPER CARD 2015/16 pa je možnost koriščenja kupona za en avtobusni prevoz na katerikoli avtobusni povezavi Arrive, vključno z vožnjo do na primer Pirana.

Brošura - slika

Med lokalnim prebivalstvom je KOPER CARD še posebej priljubljena zaradi številnih ugodnosti, ki jih lahko imetniki kartice izkoristijo ob čisto vsakem nakupu v centru mesta. Popuste ali darila ob nakupih lahko imetniki kartice izkoristijo na več kot tridesetih lokacijah v centru mesta. Ravno stalna veljavnost ugodnosti v okviru kartice je tista konkurenčna prednost, zaradi katere je kartica nedvomno zanimiva tudi za prebivalce Kopra. Kot doslej, vse ugodnosti veljajo tudi za imetnike avtobusne kartice Koper Card Plus, s čimer se želi spodbuditi prebivalce k pogostejšemu obiskovanju mestnega jedra in uporabi javnega prevoza.

[button_icon icon=”book” url=”https://www.koperotok.si/wp-content/uploads/2014/08/zlozenka_SLO_v5_preview2.pdf” size=”big”]Oglejte si brošuro KOPER CARD[/button_icon] [button_icon icon=”information” url=”www.koper-card.si” size=”big”]Obiščite spletno stran KOPER CARD[/button_icon]

Letošnja kartica doživetij in celotna njena ponudba bo veljavna do 30. septembra 2016. Cena kljub razširjeni ponudbi ostaja enaka lanski in sicer 12 € za odrasle, 10 € za dijake, študente in upokojence ter 9 € za otroke in skupine. KOPER CARD 2015/16 lahko kupite v Turistično informacijskem centru Koper v Pretorski palači, vsak dan med 9. in 20. uro.