2. natečaj za izbor najboljše pustne izložbe Kopra

Januarske razprodaje in popusti tudi v centru Kopra!
januar 7, 2015
Razvajaj se v mestu – 7. in 8. marca!
marec 3, 2015

2. natečaj za izbor najboljše pustne izložbe Kopra

Ponudniki iz starega mestnega jedra ste vabljeni k sodelovanju na 2. izboru za najboljšo pustno izložbo Kopra!

Pust

 

 

 

 

 

 

 

V času tradicionalnega Istrskega karnevala, ki bo potekal od 14. 02. do 18. 02. 2015, bo drugič izveden natečaj za izbiro najboljše pustne izložbe v Kopru. Z natečajem se lahko tudi trgovci in gostinci iz starega mestnega jedra Kopra aktivno vključijo v pustno atmosfero. Zavod Koper Otok in Mestna občina Koper vabita zainteresirana podjetja k čim boljši, izvirni in ustvarjalni dekoraciji oziroma ureditvi izložb v pustnem slogu. Na drugi natečaj za izbiro najboljše pustne izložbe se lahko prijavijo vse trgovine in lokali iz starega mestnega jedra.

Prijave sprejemamo na e-mail naslovu koper.center@gmail.com do srede, 4. februarja 2015..

V četrtek, 12. februarja 2015, bo mestne ulice prehodila tričlanska strokovna komisija, ki si bo natančno ogledala izložbe in jih ocenila ter na koncu dneva izbrala najboljšo pustno izložbo. Trgovina ali lokal z najboljšo izložbo bo nagrajen z brezplačnim oglasom prostorom na spletni strani ekoper.si in 10 brezplačnimi oglasi na Radiu Capris. Vabljeni k sodelovanju!

[button_icon icon=”none” url=”https://www.koperotok.si/wp-content/uploads/2015/01/2-Izbor-najboljše-pustne-izložbe-Kopra-2015.pdf” size=”middle”]PRIJAVNICA ZA SODELOVANJE NA 2. IZBORU ZA NAJBOLJŠO PUSTNO IZLOŽBO KOPRA[/button_icon]