Miklavžev sejem v Kopru

Izkoristite bon za 5 € v mestnem jedru
november 5, 2014
Kratek pregled dela Zavoda Koper Otok v letu 2014
januar 5, 2015

Miklavžev sejem v Kopru

Med 5. in 7. decembrom bo na Titovem trgu v Kopru potekal drugi Miklavžev sejem, kjer bodo lahko obiskovalci našli prava darila za decembrski čas na več kot tridesetih stojnicah.

 

Program Miklavžev sejemMiklavžev sejem v Kopru lahko obiščete v petek in soboto, 5. in 6. decembra, od 10. pa vse do 22. ure, ter v nedeljo 7. decembra od 10. do 19. ure. Na sejmu bo sodelovalo več kot trideset ponudnikov, ki bodo na stojnicah ponujali pestro izbiro artiklov. Ob veliki ponudbi unikatnih in ročno izdelanih izdelkov se bodo lahko obiskovalci ogreli tudi ob kuhanem vinu. Poleg prodajnih in gostinskih stojnic pa je nedvomno razlog za obisk sejma tudi pester spremljevalni program.

Petek bo v znamenju prižiga novoletnih luči in prihoda Svetega Miklavža. Večer bo zaznamoval tudi koncert Žige Rustje, ki bo premierno predstavil svoj novi album imenovan Iz moje perspektive.

V soboto velja obiskati koncert Matije Jahna ter večerno stand up predstavo, ki se bo nadaljevala tudi v nedeljo. Pravo presenečenje nas čaka v nedeljo popoldan, saj se pod točko Znani obrazi prepevajo, skriva odličen glasbeni spetakel. Na sejmu bo tudi odlično poskrbljeno za naše najmlajše. Vsak dan bodo namreč na trgu potekale otroške delavnice in animacija.

Vabljeni torej na Titov trg na Miklavžev sejem, od petka 5. decembra do nedelje 7. decembra! Podroben program si lahko ogledate spodaj:

Program Miklavžev sejem

 

Prireditev so omogočili Radio Koper, Regionalobala in Plindom. Sejem s skupnimi močmi organizirajo Zavod Koper Otok, Mestna občina Koper, Komunala Koper in ZKD MOK.