Sladko na odprtem!

Kidričeva street party!
september 18, 2014
Miklavžev sejem 2014 – razpis
oktober 17, 2014

Sladko na odprtem!

Zavod Koper Otok vabi na prireditev SLADKO NA ODPRTEM, ki bo v torek, 21. oktobra 2014, na Župančičevi ulici v Kopru!

 

Prireditev je zaradi slabega vremena PRESTAVLJENA na TOREK, 21. oktobra 2014. Program ostaja nespremenjen. Hvala za razumevanje!

 

S prireditvijo želimo izpostaviti slaščičarsko dejavnost, ki ima v Kopru dolgoletno tradicijo, ter jo povezati z dobrodelno noto. Slaščičarna Dehar, Čokoladnica Da Ponte in restavracija Rizibizi bodo v živo in neposredno na ulici, izvajali slaščičarske delavnice. Pripravljene sladice se bodo prodajale po simboličnih cenah, celoten izkupiček od prodaje pa bo namenjen društvu Planet 47, ki pomaga pri razvoju otrok z Downovim sindromom.

Prireditev se bo začela ob 10. uri s plesno točko Eve Pirnat, ene izmed varovank Planeta 47. Javnost bodo nagovorili predstavniki Planeta 47 in sodelujoči slaščičarji. Od 11. ure naprej si bodo sledile slaščičarske delavnice v živo – o peki velikih piškotov (Slaščičarna Dehar), pripravi čokoladnih tort (Čokoladnica Da Ponte) in za zaključek delavnica o pripravi sladic z zelenjavo (Rizibizi).

Sodelujoči slaščičarji bodo ob 15. uri skupaj izdelali čokoladno sliko na platnu. Prireditev pa se bo sklenila ob 16. uri s predajo čeka z zbranimi sredstvi Planetu 47.

Vabljeni torej na slaščičarske delavnice na ulici! Pridite in podprite tudi društvo Planet 47, za otroke z Downovim sindromom.

Plakat-SNO-jpg

 

 

Prireditev je finančno omogočila tudi Mestna občina Koper. Medijski sponzor prireditve je RADIO CAPRIS. Sodeluje tudi Podravka.